viernes, octubre 28, 2005

Pulp - Ultimate Live

El DVD Pulp - Ultimate Live recull dos concerts d'aquesta ja mítica banda britànica. El primer dels quals està grabat a la Brixton Academy l'any 1995, després de que l'àlbum "Different Class" fós guardonat amb el premi Mercury-Award.

La grabació d'aquest concert s'enmarca dins de la gira que aquell 1995 va realitzar Pulp amb el nom "F.E.E.L.I.N.G.C.A.L.L.E.D.L.I.V.E". En aquest primer concert del DVD destaquen les cançons "Do You Remember the First Time?", "I Spy", "Sorted For E's & Wizz", "Disco 2000", "Mis Shapes", Feeling Called Love que posa el nom a la gira, i la cançó mítica que va servir de cloenda del concert: "Common People".

El segon concert, i pel meu parer millor dels dos, està grabat a Finsbury Park al nord de London. En el DVD no apareix la data de grabació d'aquest concert, però deu ser de finals del 1998, ja que l'àlbum "This is Hardcore" va sortir al mercat aquell any.

I és que la grabació d'aquest segon concert és part de la gira que va realitzar Pulp en la promoció del seu disc "This is Hardcore", i aquesta gira va portar per nom "The Park Is Mine". En aquest concert és increïble els milers de persones que es van aplegar en el Finsbury Park i que van poder disfrutar d'un concert increïble. A destacar les cançons "The Fear" que va obrir el concert, "TV Movie", "This Is Hardcore", "Glory Days", "Common People" i "Something Changed".

Per cert, jo vaig poder disfrutar d'un concert amb un repertori semblant a aquest, però amb una sala de petites dimensions com és el Razzmatazz de Barcelona sobre aquella època o potser algún any després, no ho recordo massa bé. Només recordo que el concert que va fer Pulp a Barcelona va ser en motiu de la celebració d'anys de la sala Razzmatazz de Barcelona, ja que aquest nom està extret d'un cançó de Pulp.

He estat buscant algunes webs interesants del grup Pulp i he trobat més aviat poc. Només a destacar aquesta web anomenada Pulp World.


No hay comentarios: