domingo, octubre 23, 2005

Barça 3 - Osasuna 0

Ahir vaig anar al Camp Nou després de molts dies que el Barça no jugava a casa. Però aquest calendari de bojos d'aquest any, degut als problemes de classificació de la selecció i del Mundial d'Alemany del 2006, fa que el Barça jugui 4 partits seguits a casa:
22/10/2005 Barça - Osasuna
26/10/2005 Barça - Màlaga
30/10/2005 Barça - Reial Societat
2/10/2005 Barça - Panathinaikos (Champions League)

El partit va començar mogut, amb les novetats de Sylvinho i Messi, però va costar tenir oportunitats. Les poques que es generaven no van ser aprofitades ni per Eto'o ni per un excessivament xupón Messi.

El partit es va adormir, i van arribar dues inesperades lesions. Primer la de Belletti, que es veu que té per 1 mes i mig per una lesió en el genoll dret. Aquesta primera lesió va fer que Rijkaard recomposés la defensa posant a Oleguer de lateral dret, passant a Marquez a l'eix de la defensa i donant entrada a Edmilson que es va col·locar per davant de la defensa.

Cap al final de la primera part, Deco també va haver de ser canviat, per una ruptura fibrilar al múscul de l'abductor que el mantindrà 3 setmanes de baixa. Deco va ser substituït per Van Bommel.

Però no va ser fins a l'inici de la segona part quan, després d'una jugada de Messi, el córner provocat va propiciar un remat de cap d'Eto'o obrint el marcador. Poc després arribaria el segon en una jugada de Sylvinho per la banda esquerra que va aprofitar Eto'o en dos temps per marcar.



Més endavant va arribar el tercer i definitiu gol, després d'una jugada que va propiciar un passe quasi sense voler amb l'esquena de Ronaldinho amb el remat de Giuly que acabava d'entrar substituint a un aplaudit Eto'o que és el Pichichi de la Lliga amb 9 gols.

No hay comentarios: