domingo, octubre 30, 2005

Barça guanya a: bàsquet i futbol

Pel matí he pogut disfrutar d'un bon partit de bàsquet que ha emès el Canal33. El partit enfrentava al F.C.Barcelona davant del Pamesa València, i es disputava en el Palau Blaugrana de Barcelona.

El partit ha començat amb un Barça pletòric sobretot per part de Thornton i Navarro, que finalment han portat el pes del partit. Tot i que semblava que el partit es decidia i el Barça s'anava en el marcador, els valencians han sabut sempre estar a poca distància, per de cara a l'últim quart poder donar la remuntada. I és que al Barça li mancava joc interior, ja que només comptava en condicions amb un Marconato que ha arribat asfixiat al tram final del partit. Aquesta remuntada no ha tingut lloc gràcies al espectacular partit que ha fet el nostre benvolgut Juan Carlos "la bomba" Navarro, que fins i tot ha aconseguit un rècord personal d'anotació en un partit ACB amb 36 punts.

Winterthur Barcelona 86 (23+20+20+23): Williams (4), Thornton (22), Navarro (36), Fucka (2), Marconato (9) - cinco inicial -, Kakiouzis (8), Sada (0), Trias (0), De La Fuente (2), Basile (0) y Marc Gasol (3)

Pamesa Valencia 76 (15+23+22+16): Avdalovic (12), Dial (5), Timinskas (11), Garcés (17), Dikoudis (9) -cinco inicial -, Harrington (7), Miralles (10) y Luengo (5),

Per la tarda he anat amb uns amics a veure el recital que ha donat el Barça davant d'un inocent Reial Societat. El Camp Nou estava força ple, més de 80.000 espectadors han acudit a veure el partit contra els bascos.

El partit ha estat el millor que ha ofert el Barça en el Camp Nou aquesta temporada, tot i que pel meu gust la defensa és excessivament feble. Avui hi havia Oleguer i Sylvinho a les bandes, i Edmilson i Puyol al centre. El 4 d'avui era Xavi, que crec que és un pecat i un peril per a la defensa... espero que no se li ocurreixi a l'entrenador fer aquests plantajaments a Europa perquè ens en fotràn 3.

El Barça ha destacat pel bon fer de Van Bommel al mig del camp, pel combatiu Giuly a la banda, per l'estelar però a ràfagues Ronaldinho que està fent mèrits per aconseguir la bota d'or, pel segur Edmilson, i pel ràpid i tècnic Sylvinho amb les seves incursions per la banda.

Els gols han estat de la següent manera:
1-0 Van Bommel, 17'
2-0 Ronaldinho, 35'
3-0 Ronaldinho, 59'
4-0 Puyol, 74'
5-0 Larsson, 85'

Finalment Barça 5 - Reial Societat 0. Els molts aficionats que es veien de la Reial Societat s'han quedat amb les ganes de veure un partit més igualat, i s'han hagut de ressignar al veure que avui al Barça li ha anat tot de cara.


No hay comentarios: