domingo, octubre 16, 2005

Akasvayu Girona guanya al Madrid

Aquest diumenge per la tarda he tingut oportunitat de veure en directe el primer partit de lliga ACB que disputa el súper-renovat equip de l'Akasvayu Girona. A sobre no debutava contra un equip del mon´tón de la competició, sinó que ho feia contra un dels grans tot i que aquests últims anys estava en hores baixes, però a cop de talonari del mafiós Florentino Pérez ha aconseguit guanyar la darrera Lliga per puto bollo, ja que se la mereixia el TAU.

L'Akasvayu ha aconseguit reunir figures com Raül López, procedent de Utah Jazz; Fran Vázquez, que hauria d'estar a la NBA per estar sel·leccionat en primera ronda per Orlando Magic; Roberto Dueñas, que està lesionat i que ve del Barça; Kammerichs, procedent del Pamesa València; Germán Gabriel i Salenka; però el que finalment va excercir de líder de l'equip va ser a un jugador americà que ja tenien la temporada passada: Terrell Myers.

Davant tenien a un Reial Madrid que ha seguit tirant de talonari per fitxar a jugadors com Rakocevic, o tirant de moviments ilegals com forçar el fitxatge de Hamilton pagant finalment alguna cosa a la Penya, o el que encara no ha acabat com és l'intent de fitxatge de Jiménez de l'Estudiantes. Però els que van tirar de l'equip van ser Bullock, Gelabale i Hernandez-Fonseca.

El partit va començar amb un Akasvayu estelar, amb molt d'encert des de la línia de tres, amb accions espectaculars, i amb el Girona anat-se del marcador. Però el Madrid va anar recuperant i l'estil de joc dels gironins va anar deicaient. L'empat, inclús la victòria blanca començaven a entrar en el marcador, però la cosa no havia d'acabar així. I és que Myers es va posar l'equip a l'esquena i va tirar d'ell, veient que Raül López no està encara en forma, i de que Fran Vazquez s'havia carregat de faltes personals.

Finalment el partit va ser pels de Girona 78 a 74, tot i que cal reconèixer que encara els hi falta molt per conjuntar tants bons jugadors en un equip de debó. Aquestes han estat les estadístiques del partit:

78 - Akasvayu Girona: Udrih (5), Salenga (7), Myers (24), Gabriel (12), Espinsoa (0), Kammerichs (7), Vázquez (4), López (10), Thompson (9). rebots: Kammerichs (9), Thompson (8), Salenga (5).

74 – Real Madrid: Hamilton (2), Sonko (13), Reyes (9), Garcia (2), González (0), Gélabale (12), Hdez-Sonseca (7), Bullock (22), Tomas (7).

No hay comentarios: