domingo, octubre 09, 2005

4th day in Sweden

Avui diumenge ens hem preparat un bon esmorzar a base de cruasants, ous durs, formatges, llet i sucs. La veritat és que m'ha costat aixecar-me, perquè ahir era una mica tard quan me'n vaig anar a dormir.

Avui teníem planejat anar en vaixell a una deles illes de l'arxipièlag, i dit i fet. Hem anat amb metro fins a la zona dels embarques de vaixells, i hem hagut de còrrer per poder agafar el vaixell que anava cap a Vaxholm. Ha estat entrar mentre aixecaven la pasarela d'accés al vaixell.



L'hora i pico que ha durat el viatge en vaixell ha estat molt bona per les vistes increïbles de les diferents illes de l'arxipièlag mentre navegàvem pel mar bàltic, mentre ens donava el Sol. Per cert un Sol molt baix per ser les 12 del migdia. Mentre anàvem d'un costat a un altre ens anàvem creuant altres vaixells impressionants, ferrys a Finlandia o altres destinacions escandinaves.



La primera imatge al posar el peu a terra ferma de l'illa de Vaxholm no ha estat massa bona, ja que hi havia propaganda de l'Aznar suec que també utilitza la por com a arma electoral:


"Mà dura contra el crim i les trampes"

Em comentaven que aquest partit de dretes ha posat cartells a Malmoe del tipus: "Ets sents segur en aquest carrer?". Així que es tracta totalment de la por per aconseguir vots.

En aquesta illa la qualitat de vida era increïble, amb tot de jardins i cases molt guapes... vaya que es notava que tenien pasta. La tornada de Vaxholm cap a Stockholm l'hem fet en bus. Hem parat a l'estació d'Universitatet Sorna i hem donat un volt pel llac on es pot remar, i a l'estiu banyar-se en una platjeta.

Després hem anat en bicicleta cap a casa. Aquest és un dels mitjans de transport que més utilitzo a Stockholm, a part del metro i de les meves cames...


No hay comentarios: