lunes, enero 02, 2006

El millor del 2005

Aquest 2005 ens ha portat coses bones en aspectes com...

A nivell musical destaco els concerts als que vaig asistir d'U2 al Camp Nou, el d'Oasis al Pavelló Olímpic de la Vall d'Hebron i el de Destiny's Child al Palau Sant Jordi. A més els CDs que s'han editat aquest any com Franz Ferdinand amb el seu You Could Have it so Much, Depeche Mode amb Playing the Angel, Oasis amb Don't Believe The Truth i el single Hang Up de Madonna amb el jingle d'Abba molt ben aprofitat.

Del que he vist a nivell cinematogràfic, cal destacar les pel·lícules Million Dollar Baby de director Clint Eastwood que es va emportar alguns Oscars, Sideways traduïda com Entre Copas, la tercera i darrera entrega de la saga Star Wars III, l'europea La Memoria del Asesino, La Isla amb Ewan Mcgregor i Scarlett Johansson, Cuatro Hermanos, la peli que ha fet aquest any Woody Allen titulada Match Point, o la nova versió de King Kong.

La televisió aquest any ens ha ofert una extraordinària série anomenada Nip/Tuck, a més de CSI:Miami amb el crack Horatio, el retorn d'Andreu Buenafuente en un late night aquest cop a nivell estatal, i alguns punts d'humor d'Homo Zapping o Mire Usted.

Respecte als llibres més interessants que m'he llegit aquest any destacaria a El Intermediario de John Grisham, Indicio de Culpa de Jody Compton, La Justicia de Selb de Bernhard Schlink i Walter Popp, i El Último Catón de Matilde Asensi.

A nivell de conèixer món, vull destacar els viatges que he fet durant el 2005 a Lübeck/Hamburg, el de vacances d'estiu a la preciosa illa de Menorca, el d'Stockholm, la visita a la ciutat danesa de Copenhagen i l'interessantíssim viatge a Berlin que han estat excel·lents!

1 comentario:

Anónimo dijo...

He comprobado con cierta tristeza que en el capítulo televisión, no ha citado a Ravennius,manteniéndolo en el más puro ostracismo televisivo.

Desde el llanto, sólo comunicarle que me hubiese conformado con una pequeña cita a pie de página.