domingo, diciembre 18, 2005

King Kong

Avui he anat a veure King Kong, la versió de tres hores i mitja amb descans de 10 minuts inclós que ha fet Peter Jackson. Segons ha expressat el director, aquesta és la pel·lícula per la qual va voler fer-se director, i la raó per la qual ha fet altres films, per poder embutxacar-se diners i fer-se un nom per així poder fer una nova versió del clàssic.

La pel·lícula de King Kong em va sorprendre molt positivament, crec que és un troç de peli! Haig de reconèixer que em van advertir de que era llarga i que possiblement la primera part se'm faria pesada, però en canvi vaig disfrutar de cada moment del film. És un film molt recomanable tot i que sabem de sobres la seva trama.



El personatge de Ann Farrow, la noia protagonista del film, va ser interpretat per Fay Wray en la versió de King Kong de 1933, dirigida per Merian C.Cooper i Ernest B.Schoedsack, segons diuen els experts la millor versió tot i que els recursos tècnics no van ser els addients:



La versió de King Kong de 1976, dirigida per John Guillermin, va ser un tant fluixeta. Però tenia a una guapa protagonista fent de Dwan, a Jessica Lange:



Després va haver una versió en el 1986 anomenada King Kong Lives, que va passa sense pena ni glòria, i que venia a sr una segona part de la versió de 1976, dirigida també per John Guillermin.

La noia protagonista del film en aquesta nova versió de King Kong del 2005 dirigida per Peter Jackson és Naomi Watts:



El reste d'actors que protagonitzen King Kong són Jack Black al qui acostumem a veure en comèdies, Adrien Brody molt conegut pel seu paper a El Pianista, Thomas Kretschmann, Colin Hanks, Andy Serkis molt conegut pel seu paper de Gollum i que fa el peper de Lumpy a part de fer els moviments del King Kong, Evan Parke i Jamie Bell conegut pel seu paer protagonista a Billy Elliot.


No hay comentarios: