sábado, diciembre 24, 2005

Saw II

Fa dies ens vem quedar amb les ganes de veure Saw II. Va ser aquell dia en el que finalment vem veure Oliver Twist. Aquest cop hem agafat les entrades anticipades, com ho acostumem a fer per Internet, i hem fet cap al cine.

Per veure Saw II està clar que has d'haver vist la primera, ja que en cas contrari pots anar una mica perdut a la peli. He mirat i la primera no fa tant que la vaig veure, concretament vaig veure Saw el 24 de Març del 2005 perquè vaig escriure un post.



Saw II no és tant bona com la primera, segurament perquè la primera part té bona dosi de sorpresa i d'originalitat. En canvi la segona part és més previsible, es nota que és una seqüela que pot esdevenir més llarga, però tot i així és força entretinguda. Això sí, abstenir-se la gent que sigui propensa a marejar-se o que li tingui cosa a veure sang o talls.

El film Saw II està dirigit per Darren Lynn Bousman, i que també és el guiónista de la película juntament amb Leigh Whannell. Curiosament Leight Whannell també fa d'actor a Saw II, és el policia juntament amb la guapa Dina Meyer (coneguda per Beverly Hills 90210), i altres actors com Shawnee Smith, Donnie Wahlberg, Tobin Bell, Frankie G i Glenn Plummer.



La pel·lícula reprén el fil de la primera, aprofitant el sistema de proves de la primera part, tot i que com comentava, sense haver aquell punt de sorpresa i originalitat de Saw. Tot i així és un film recomanable per tots als qui els hi va agradar la primera, per poder passar una bona estona sempre i quan no t'afecti la sang, i per poder gaudir dels reptes tant bèsties que es plantegen a la peli com aquest:


No hay comentarios: