jueves, marzo 24, 2005

Saw

Vaig anar a veure el film Saw, més que res perquè no havia tingut la ocasió de poder-lo veure en el Festival de Sitges, i no perquè m'atragués especialment. Doncs bé, la pel·lícula està molt i molt bé, està molt ben estudiada i et quedes ben parat en vàries escenes: totalment recomanable!

Saw va ser estrenada l'any 2004, per això va estar dins del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges del 2004. La pel·lícula està dirigida per James Wan
, i està escrita per ell mateix i per Leigh Whannell. Curiosament el film està protagonitzat pel mateix Leigh Whannell, que fa d'Adam, Cary Elwes, els policies Danny Glover i Ken Leung, i Monica Potter.



La pel·lícula tracta de dos homes que es desperten tancats en una habitació i que se'ls hi planteja una espècie d'"acertijo"/prova que han de resoldre si volen sortir.

Tot i que encara es troba en la nostra cartellera de cinemes, Saw es pot comprar en DVD a Amazon.

I es nota que la pel·lícula ha tingut èxit, perquè a la web he vist que ja s'està preparant la segona part, Saw 2, per a la tardor d'aquest 2005. Per cert la web de Saw és força recomanable, donat que és diferent i interactiva.

No hay comentarios: