viernes, diciembre 16, 2005

Sorteig Champions

Si la FIFA fa poc va fer el Sorteig del Mundial d'Alemanya 2006, avui divendres la UEFA ha sortejat els emperallament dels vuitens de final de la UEFA Champions League. Els emparallaments pels 8ens han estat aquests:

Chelsea - Barcelona
Real Madrid - Arsenal
Werder Bremen - Juventus
Bayern Múnich - Milan
PSV Eindhoven - Olympique de Lyón
Ajax - Inter de Milán
Benfica - Liverpool
Glasgow Rangers - Vila-real

Curiosament al Barça li toca el mateix equip de l'any passat, el Chelsea de Mourinho que ens va eliminar amb polèmica. Recordem el gol en pròpia porta de Belletti a l'anada, i a la tornada la falta de Carvalho i el gol de Terry de córner. Tot i això el Chelsea no va ser capaç ni d'arribar a la final de la Champions de l'anya passat. Així doncs ara a veure si al mes de Febrer el Barça segueix en tan bona ratxa com ara i podem batre als líders de la Premier League.

El Chelsea d'aquesta temporada 2005-2006 ha canviat respecte el de la temporada passada per les baixes de Crespo i Tiago, i per les incorporacions de Wright-Phillips i Essien. Així doncs és un equip encara més perillós, tot i mancar-li un davanter d'àrea.

Pel que fa al Madrid li ha tocat un rival menys complicat, pel seu estat de forma i perquè no tenen la mateixa fortalesa defensiva del Chelsea. Es tracta de l'Arsenal, que sense Vieira, trcata de seguir a Europa amb nous jugadors a la titularitat com Cesc, Van Persie i Reyes, mentre tenen a Tierry Henry com a màxim perill ofensiu.

La resta d'emparallements són força atractius, tot i que crec que els equips més fluixos són Glasgow Rangers, Benfica i Ajax d'Amsterdam. Així doncs al Vila-real li ha tocat un rival assequible.

No hay comentarios: