miércoles, noviembre 02, 2005

Nit memorable

Avui he anat cap al Camp Nou amb un bon presentiment, però he vist superades les meves perspectives.

El Barca ha jugat la millor primera part de la temporada, i ha aconseguit una victoria memorable davant del Panathinaikos a la Champions. El resultat final ha estat de 5 a 0 (com en l'ultim partit davant de la Reial Societat) tot I que la primera part ja estava tot decidit amb 4 gols per l'equip blaugrana.

L'alineacio d'avui estava formada per Valdes a la porteria, amb Oleguer, Edmilson, Puyol i Gio a la defensa, amb Xavi, Van Bommel i Iniesta a l'eix del mig del camp, i com a puntes Messi, Etoo i Ronaldinho.

La primera part ha comencat amb una jugada de llibre. Ha tret el Barca del mig del camp, l'han tocat diversos jugadors a l'eix de la defensa per la pressió molt amunt de l'equip grec, i un passe llarg trencant el fora de joc ha permés a Van Bommel marcar amb un xut en baselina per sobre del porter. Despres han anat arribant els altres gols, sense quels els grecs quasi ni rasquessin la bola. Primer crec que ha estat un remat de cap d'etoo, despres una recuperacio de Messi que ha acabat fent un sombrero al porter i marcant, i finalment una jugada de Messi per la dreta que ha passat a Ronaldinho al mig i que Eto'o la marcat rassa per l'esquerre.

A la segona part s'ha buscat el gol, pero potser no amb tanta insistència. Els canvis de Motta, Gabri i Ezquerro potserr han trencat una mica el ritme del partit que ja estava sentenciat. Pero Etoo ha rematat la feina fent un jhat trick de baselina.