Saturday, November 12, 2005

Crònica acústic Bon Jovi 2002

Fa tot just 3 anys, jo estava a....

Crònica acústic Bon Jovi (Barcelona 12/11/2002):

La primera notícia que vaig tenir de l'actuació de Bon Jovi a la nostre ciutat va ser de RAC105 la setmana passada, i en principi el concert-sorpresa-acústic era a Glòries, però finalment ha estat a les fonts de Montjuic a dalt de la Plaça Espanya.

Surto ràpidament de la feina a les 18h per poder tenir un marge de 1/2 hora per arribar al concert. Després d'anar a 150km/h per l'A-2, i superant els embussos de l'entrada a Barcelona, a l'hora del concert (18:30h) estic a 4 illes de la Plaça Espanya. A l'arribar tombo cap amunt del Passeig de Maria Cristina i 10 minuts més per trobar aparcament en un Solo Motos.

Arribem al concert i èxit de públic, sobretot pel curt marge de temps que han donat perquè la gent s'assebentés i per l'hora en que tothom encara treballa o acaba de plegar. Portaven ja un parell de cançons, però hem gaudit quasi d'1 hora d'improvització acústica de Bon Jovi i la banda. Han sonat cançons com Always, Dead or Alive, I'll be there for you, Livin' on a prayer, Wanted dead or alive, Bed of roses, i algunes del nou disc de Bounce.

El pitjor: el penós muntatge de so, i el millor: el públic volcat a Bon Jovi i les ganes del grup per tocar les cançons més conegudes de la banda.

Recordar que aquesta setmana Barcelona és l'epicentre de la música a nivell mundial, sobretot gràcies a la celebració dels MTV Awards.

No comments: