martes, noviembre 15, 2005

Flightplan

Diumenge vaig a anar a veure al cinema la pel·lícula Flightplan, que ha estat traduïda per Plan de Vuelo: Desparecida. Aquest film va ser presentat en l'últim Festival Internacional de Cinema de Sitges, on la mateixa Jodie Foster va acudir. La veritat és que ella és part del reclam del film.

Flightplan està dirigida pel director alemany Robert Schwentke, escrita per Peter A. Dowling i Billy Ray, i produïda per Brian Grazer, més conegut per produir Una Mente Maravillosa i Apollo 13.



El film Plan de Vuelo: Desparecida está protagonitzat per Jodie Foster, coneguda per pel·lícules d'èxit com El Silencio de los Corderos, Contact o Maverick. A més compte amb Peter Sarsgaard, Sean Bean, Kate Beahan i Erika Christensen aquesta última la recordo de la película Traffic.

La pel·lícula tracta d'un viatge que fa la protagonista de Berlín a New York, després de que s'hagi mort el seu marit. Ella decideix canviar de vida, canviant de feina, de país i de continent. Però el que no sap és el que li espera en el viatge d'avió, precisament un dels que ella ha dissenyat.

Flightplan m'ha agradat força, i és recomenable, tot i que no és cap peliculassa. Això sí, t'enganxa des de el 5é minut, i està amb tensió fins al final. La Jodie Foster, la música i el decorat de l'avió són el millor del film.

No hay comentarios: