sábado, septiembre 11, 2010

Diada Nacional Catalunya

Avui 11 de Setembre es celebra la Diada Nacional de Catalunya, y per tant és un dia de goig per als catalans:
Des de fa uns anys l'ofrena a Rafael de Casanovas es fa sense públic per evitar cridassades, i gran part de la celebració es realitza al Parc de la Ciutadella de Barcelona tot i que amb invitació. Molt possiblement els catalans no disposen d'un lloc de veritat on celebrar la festa.

Com que el President Montilla va convocar les eleccions el passat 7 de Setembre per al 28N (28 de Novembre de 2010) és possible que hi hagi un canvi de President de la Generalitat i no el tornem a veure més:
Així doncs, pels qui encara no hagin perdut la fe en els polítics després dels continuos casos de corrupció, el 28N és el vostre moment per anar a votar i decidir qui voleu que porti al país durant els propers 4 anys.

PD: Tranquils, que jo no votaré o ho faré en blanc. No trobo cap opció que em demostri confiança i que sigui suficientment transparent. Bé, no sé com, però faré una petita celebració per la Diana Nacional Catalunya

1 comentario:

roenick dijo...

Esto me recuerda que tengo que acabar el Ensayo de la lucidez de Saramago, una buena lectura previa a unas elecciones...