miércoles, mayo 13, 2009

El Món a Rac1 recomana Emeshing.com

Avui anant cap a la feina he escoltat la recomanació del programa El Món a Rac1 de Jordi Basté i m'he quedat de pedra. A la secció dels Bloggies han recomanat el meu blog: Emeshing.com

Concretament aquesta ha estat la recomanació Rut Carandell “El projecte en què jo militava ja no existeix”… i Emeshing.com:

"El blog que recomanem avui és Emeshing.com, una mena de diari personal on es parla pràcticament de tot.

El seu autor ens l’ha volgut recomanar i, de fet, ens trobem amb un dels blogs més veterans. Va començar a escriure’l fa gairebé 5 anys i quasi cada dia, durant tot aquest temps, ha parlat de tecnologia, cultura, música, esports i, en alguns casos, també de política. Per exemple, durant la setmana de Sant Jordi va aprofitar per fer recomanacions i crítiques dels llibres més venuts. O bé, el seu particular comentari per la mort de Corin Tellado. Ara està fent la sèrie Roma Connections on explica les seves aventures i peripècies durant un viatge recent per la ciutat eterna."


Des d'aquí vull donar les gràcies a l'equip del programa El Món a RAC1 per haver-me recomenat en el blog. Penseu que aquest és el programa que escolto cada dia en el trajecte a la feina, així que m'ha fet especial il·lusió.

Finalment comentar que aquests són altres blogs recomanats a Bloggies de Rac1.

8 comentarios:

Raventós dijo...

Jugón, muchas felicidades.....y ponte la cinta, Daimiel!!!!!!

Jafuda Cresques dijo...

Felicitats!!

emeshing dijo...

Muchas gracias Raventós y Jafuda!!!

george y martuka dijo...

Emeshing aunque ya te lo he dicho en persona muchas felicidades... una nueva estrella mediática ha empezado a nacer!!!

Anónimo dijo...

Estoooo, ¿cómo lleva el peso de la fama???? y las xurrys, se le echan encima???, ja,ja, felicidades Emeshing, lo más xulo es haber compartido contigo ese minuto de gloria!!!, te lo mereces, te quiero mucho, tanto como la trucha al trucho!!!

emeshing dijo...

Moltes gràcies George i Martuka!

Sense els lectors aquest blog no té sentit...

asane dijo...

Ahora da miedo dejar comentarios :D

Enhorabuena!

emeshing dijo...

Asane, sigo siendo el mismo, y este es el mismo blog de siempre. Así que nada de miedos, espero que sigas dando tu punto de vista en todo.

Saludos desde bcn