jueves, abril 20, 2006

Plan Oculto - Inside Man

Primer de tot res a veure amb The Inside Man de Dennis Hopper, però és que sembla que els noms de les pel·lícules s'han esgotat i ara els repeteixen a base de bé.

Plan Oculto ó Inside Man és un film dirigit per Spike Lee en base a una història escrita pel debutant Russell Gewirtz.


La pel·lícula Plan Oculto comença amb unes paraules molt bones pronunciades per l'actor Clive Owen: "My name is Dalton Russell. Pay strict attention to what I say because I choose my words carefully and I never repeat myself. Recently, I planned and set in motion events to execute the perfect bank robbery."


La trama de Plan Oculto tracta de 4 atracadors liderats per Dalton Russell que entren a la seu central del banc Manhattan Trust ubicat a Wall Street, i que al veure's rodejats per la policia agafen com a hostatges a unes 50 persones entre treballadors i clients. Llavors entra en joc el negociador Keith Frazier que intentarà portar a bon terme la crisi dels hostatges sense que hi hagi morts, però davant té un gran estratega com és l'atracador Dalton Russell. Però dins d'aquesta trama apareixen els interessos del director del banc Arthur Case ajudat per l'experta Madeline White.


Els actors que protagonitzen inside Man són Denzel Washington en el paper del Detectiu Keith Frazier, Clive Owen com l'atracador Dalton Russell, Jodie Foster fent de Madeline White, Christopher Plummer com a propietari del banc Arthur Case, Willem Dafoe en el paper del Capità John Darius i Chiwetel Ejiofor com al detectiu Bill Mitchell.


En definitiva, comentar que Plan Oculto és una molt bona pel·lícula, perquè té bons ingredients, és entretinguda i el tema de robos de bancs en el cine sempre m'ha atret. La recomano a tots els lectors de l'Emeshing Blog

No hay comentarios: