jueves, abril 13, 2006

Secretos Compartidos

L'altre dia vaig estar veient la pel·lícula "Secretos Compartidos" que té com a repartiment destacat a Uma Thurman i a Meryl Streep. Curiosament el títol en anglès de la película, que es va estrenar el 3 de Febrer de 2006 en el nostre país, és originalment Prime (A therapeutic new comedy).


La trama de "Secretos Compartidos" està basada en que una dona de 37 anys reb teràpia d'una terapeuta psicòloga (Meryl Streep) que l'ajuda a superar els seus desenganys amorosos. Aquesta dona (Uma Thurman), coneix a un xaval de 23 anys a la cua del cine a través d'un amic comú, i ells dos es queden tocats, encara que en aquell moment ell està sortint amb una altra noia. La gràcia de la pel·lícula és veure com es creuen les vides d'aquesta noia i la del noi, i fins i tot amb la vida privada de la psicòloga.


El film de Prime o Secretos Compartidos està dirigit i el guió escrit per Ben Younger. La pel·lícula està protagonitzada per Uma Thurman en el paper protagonista de Rafi Gardet, Meryl Streep fent de psicòloga de Rafi, Bryan Greenberg que fa el paper del noi de la peli i el seu amic Morris que interpreta Jon Abrahams.


Com a nècdota comentar algunes escenes en les que el personatge interpretat per Bryan Greenberg recorda a la seva àvia i els seus consells, però sobretot donant-se cops amb la paella amb el cap indicant que el que fa està mal fet.

Per cert no confondre aquest film Secretos Compartidos amb el del mateix títol però a argentí dirigit el 1998 per Alberto Lecchi i interpretat per Víctor Laplace, Leonor Benedetto i Gabriel Goity.

La pel·lícula de Secretos Compartidos està molt bé ja que arriba a l'espectador, i et fiques molt en la relació de dos dels protagonistes. Secretos Compartidos és una peli romanticona pero està molt aconseguida, i és força recomanable.

No hay comentarios: