sábado, abril 01, 2006

Futbol Club Barcelona 1- Real Madrid 1

He arribat al Camp Nou força d'hora, però ja hi havia molta gent i molt d'ambient. Alguns ximplets s'havien dedicat a trencar ampolles de cervesa al mig del carrer en plan batalla campal, però aquests no crean ambient sinó que creen mal rotllo.

Tot i arribar d'hora, una de les portes que acostumo a fer servir dins del camp estava tancada, així que no he pogut fer el recorregut habitual. Semblava que hi havia més seguretat que de costum, tot i que a mi no m'han catxejat pas.

El partit començava amb xiulets cap al Real Madrid i amb aplaudiments a la pinya del Barça al mig del camp. Aquestes han estat les alineacions:

FUTBOL CLUB BARCELONA
Valdés; Oleguer, Puyol (Gabri, m.89), Motta (Belletti, m.39), Gio; Iniesta, Deco, Van Bommel (Giuly, m.57); Larsson, Ronaldinho y Eto'o

REAL MADRID
Casillas; Cicinho, Sergio Ramos, Raúl Bravo, Roberto Carlos, Guti (Pablo García, m.90+2), Baptista, Beckham, Zidane (Gravesen, m.79), Robinho (Mejía, m.34) y Ronaldo

El Barça ha començat fort, i ha pogut encetar el marcador amb una jugada que ha rematat Can Bommel picant la pilota a la sortida de Casillas, però la pilota ha anat roçant el pal esquerre. El Barça dominava el partit, i ha estat una jugada entre Eto'o i Van Bommel que ha propiciat un penalty que ha transformat Ronaldinho. Per protestes en el penalty Roberto Carlos s'ha emportat la primera groga.


Hi ha hagut moltes grogues durant el partit, però l'únic que n'ha vist dos ha estat aquest impresentable brasiler que també protestant per una falta s'ha autoexpulsat, deixat al Madrid amb 10 homes en el minut 26 de partit. El Barça ha augmentat els seus atacs fent endarrerir al Madrid cap al seu camp, fent-lo defendre amb tots els homes, fins i tot dins l'àrea en el llançament de faltes.

Però el segon gol del Barça no ha arribat, i en canvi en una jugada desafortunada en la que Iniesta ha perdut la pilota en el mig del camp, quan el Barça es volcava a l'atac, Ronaldo de jugada personal i superant a un lesionat Motta ha picat la pilota en la sortida de Valdés, fent el definitiu 1 a 1.


El Barça ha gaudit de molt bones oportunitats en la segona part, de les botes d'Iniesta, Larsson, Ronaldinho o Eto'o però no ha aconseguit portar al resultat la lògica del joc del partit, com ja li va passar dant del Benfica.


Avui el Barça es mereixi guanyar però no sempre s'aconsegueix el que es vol, i més quan s'ha de pensar en l'objectiu en l'objectiu final: La Lliga. Amb l'empat d'avui, es conserven els 11 punts d'avantatge amb els blancs, així que la Lliga és més nostra.

2 comentarios:

Javi dijo...

Te has olvidado comentar que el penalty fue un piscinazo.
Menudo pistolero el Medina Cantalejo, se ve Harry el sucio antes del partido y pasa lo que pasa :-(

Anónimo dijo...

Ei Crack! Les fotos les ha fet tu? Són brutals. Si les has fet tu: et felicito. Ets un professional! Vaig veure el partit al mateix lloc que vam veure plegat el partit d'anada. Aquesta vegada envoltat d'holandesos fanàtics del Barça. Llàstima que no hi va haver manera de trobar el gol. Per cert, tothom coincidia a dir que el Barça va ser molt superior -fins i tot el locutor de la Premiere-. El penalty molt discutible, això sí. Però l'estupidesa del Roberto Carlos i del Guti és la rialla de mitja Europa. Ja s'ho faran.

Oriol