viernes, abril 29, 2022

BricoHeroes 64 i últim: The end - Final (by Peyu & Jair) #BricoHeroes #BricoHeroesTV3 #empresa #tancament #absorcio #Peyu #Jair #PeyuJair #JairPeyu

Finalment arribem al darrer programa de BricoHeroes que en Peyu i en Jair Dominguez ens han portat setmanalment durant tres temporades. Ells dien que l'empresa tanca definitivament... així que ens ho haurem de creure... quina llàstima!!! Des d'aqust modest blog Emeshing.com us dono les gràcies er entretindre'ns, pel que ens heu ensenyat a negats del bricolatge com jo, i el que hem rigut en aquest 64 episodis segons els meus comtes:

BricoHeroes: The end (03x20)



L'empresa tanca! Tanca indefinidament. No, no els ha arribat cap altra denúncia, de fet tanca per una bona raó. En Peyu i en Jair, emprenedors de mena, han aconseguit el seu somni. Una empresa de renom els ha absorbit, han fotut un sac de milions sobre la taula i ells no s'hi han pogut negar.

Esperem que durant aquestes tres temporades hàgiu gaudit tant com nosaltres. S'acaba BricoHeroes, però sempre ens quedarà YouTube. Esperem convertir-nos en el nou "Plats Bruts". A reveure, merdosos i merdoses!

Instagram oficial de BricoHeroes: https://www.instagram.com/bricoheroestv3

Subscriu-te al canal oficial de TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y

Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r
Facebook: https://ca-es.facebook.com/tv3
Twitter: https://twitter.com/tv3cat
Instagram: https://www.instagram.com/tv3cat
Web: https://www.ccma.cat/tv3/



No hay comentarios: