jueves, febrero 18, 2010

Llir entre Cards: Sóc un gran imbècil

Avui també us porto una transcripció d'un dels articles d'en Salvador Sostres que en el seu moment em va agradar en la seva etapa de la columna Llir entre Cards del diari Avui.

LLIR ENTRE CARDS
Sóc un gran imbècil
Salvador Sostres
Maig de 2005

"Divendres vaig anar a l'Otto amb el meu amic Ignasi. De seguida que vam arribar-hi es va calçar una noia que per l'hora que era i manant els sociates resultava un premi considerable. Jo en canvi volia anar per nota i em vaig entretenir amb una noia preciosa, negra i molt dolça: vam seure al sofà que hi ha al fons del privat i au, a escoltar vida i miracles d'una noia de 25 anys amb món interior i conflictes personals i totes aquestes coses que tenen les ties que estan bones de 25 anys i que tu has d'escoltar si vols sucar. Fer veure que t'interesses per explicacions que et semblen vulgars i que estan a anys llum de poder-te interessar pot semblar un exercici modest, però has de tenir molta paciència per aplicar-lo. Bé, la prèvia va durar una hora llarga, potser una hora i mitja, i quan ja tot semblava indicar que el local tancava, i després d'haver obtingut d'ella mostres d'afecte i de complicitat, carícies i algun petó, li vaig suggerir que continuéssim la conversa al sofà de casa meva, que mai no tanca per a noies tan fantàstiques. I en aquest moment vaig assistir a l'experiència més humiliant de la meva vida: va dir-me que li havia caigut molt bé i que tenia ganes que ens tornéssim a veure, però que pel que feia al sofà s'estimava més anar-hi a seure "amb el teu amic, que em dóna molt més morbo". Vaig anar a trobar l'Ignasi, que ja havia liquidat la noia del començament amb una expeditiva sessió d'amor de vàter, i amb les restes de dignitat que em quedaven després del que m'havien dit, vaig anunciar-li la nit que l'esperava. La noia va telefonar-me l'endemà per proposar-me de fer un cafè "perquè tu també m'agrades" i mentre ens el preníem va explicar-me la clau: que era una llàstima que l'Ignasi i jo no fóssim un sol noi, i que li encantava parlar amb mi i a ell follar-se'l. Doncs mira, nena, que sàpigues que m'he quedat mut i amb una erecció que espanta."

2 comentarios:

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Unknown dijo...

Estimat Emeshing:
Avui he volgut fer cas de les teves recomanacions per diversos mitjans (no nomès telemàtics) de "visiteu Emeshing.com" i m'he disposat a compartir la meva hora del tupper amb els teus nous posts. Quina ha estat la meva sorpresa al arribar a aquest irreverent post del Salvador Sostres(al que li pega més dir un taco que "irreverent"), i comprovar estupefacta com se les deu gastar la prensa diaria (recordeu totes: l'Avui) per haver de replenar una columna d'opinió, amb els somnis d'un seductor que per mi que ja xoxeija!!!
Pots descriure'l com un periodista polèmic, pero a mi, despres de llegir aquesta columna, em pega més la seva pròpia descripció: ÉS UN GRAN IMBÈCIL.
Fins al pròxim moment tupper, estimat Emeshing! espero que un pelín menys masclista que aquest.