miércoles, septiembre 11, 2019

Diada de Catalunya 2019

Avui 11 de Setembre de 2019, Catalunya celebra la Diada.

La Diada d'aquest 2019 es viu amb un clima enrarit després del judici de l'1 d'Octubre i després de veure que no s'ha respectat la llibertat del poble per poder decidir el seu futur, i en canvi ha quedat encobert l'excés de força per part de la Policia i la Guardia Civil española durant aquell dia. Els que vem viure aquell dia en el carrer de forma pacífica, més de 2 milions de persones, encara no ens creiem el que va passar aquell dia i que les actuacions policials puguin quedar impunes. Mentre els caps de turc que no van fugur i van donar la cara són els que ho estan pagant de forma exemplar per a que no se'ns torni a ocorrer. Però en un país democràtic han de sabaer ells i tot el món que cadascuna de les generacions tractarà d'exercir la seva llibertat i cap Constitució és inamobible ni cap unitat està per sobre dels drets individuals.

Espero i dessitjo el millor per a TOTS els catalans, pensin com pensin, siguin com siguin (sempre de forma pacífica), perquè això serà el millor per a l'evolució de la nostra societat de cara al futur.

Per acabar us poso una foto de El Periódico de la Diada de 2014 i que segurament es tornarà a repetir a la Diada d'avui 2019
https://www.elperiodico.com/es/politica/20190626/anc-manifestacion-diada-2019-plaza-espanya-7522720


No hay comentarios: