Monday, December 13, 2010

Blog de Sergi Vicente

Avui us vull recomanar el blog del periodista de TV3 i d'altres mitjans de comunicació Sergi Vicente. En Sergi escriu en el seu blog Sergi Vicente 3.1 - Diari del Corresponsal de TV3 a Pequín des del 2 de Setembre de 2008, i parla de les seves experiències per països que des del meu punt de vista a la democràcia encara li falten 2 o 3 bullides...
Tinc una certa afinitat amb aquest periodista, segurament perquè el vaig conèixer quan era jove perquè era amic d'un amic, per cert que ara mateix viu a Australia... Però la qüestió és que en Sergi Vicente ara viu a Beijing i és conegut per la seva feina de corresponsal de TV3 a Asia.

En concret el Sergi Vicente es defineix així en l'apartat About Me del seu Blog Sergi Vicente 3.1:

Corresponsal de Televisió de Catalunya a Pequín des del 2003. He visitat la major part del territori xinès i bona part dels països asiàtics veïns. La versió 2.1 del blog és, fins ara, la més extensa de totes les que he escrit. Contacte: svicente.x(a)tv3.cat, @sergivicente.

Sí, també el segueixo pel Twitter de Sergi Vicente, que des d'aquí us recomano així com el seu blog.

Pel que he pogut veure en les entrades publicades aquest any en el blog, en Sergi Vicente ha estat treballant des de Pequin (Beijing), Sudàfrica, Shaghai, Qinghai, Hongqiao, Chengdu, Birmania, Yunnan, i a Yeonpyeong.

No comments: