viernes, septiembre 02, 2005

The Descent

The Descent és un film de Neil Marshall, director de Dog Soldiers. Els protagonistes del film són: Shauna Macdonald (Sarah), Natalie Jackson Mendoza (Juno), Molly Kayll (Jessica), MyAnna Buring (Sam), Saskia Mulder (Rebecca), Nora-Jane Noone (Holly) i Alex Reid (Beth).

La pel·lícula tracta d'un grup de dones aventureres que es reuneixen després d'un temps per tal de recordar les seves excursions de joventut. L'excusa de la reunió és poder fer espeologia per unes coves d'USA. Però l'aventura no serà com elles esperen.

The Descent ha estat una pel·lícula que m'ha sorprés gratament. El tros del principi té moments bons de diàleg i la fotografia de la peli és bona, amb tots els paissatges que van apareixent, però el millor de tot són els ensurts que et van fotent durant tota la peli i les escenes on sembla que no puguin passar per uns túnels claustrofòbics tant estrets.

Pels qui ja han vist el film: els bitxos recorden al Gollum, i al final de tot la Sara és una mescla de Carrie i la protagonista d'Alien.


No hay comentarios: