sábado, enero 29, 2011

Set de Cultura

L'Ajuntament de Barcelona i Turisme de Barcelona estant realitzant durant aquests dies una campanya publicitària per incentivar la promoció turística de la ciutat de Barcelona. Dins de la Barcelona Opportunity Week que presentava en post d'ahir (veure post de Barcelona Opportunity Week a Emeshing.com), hi ha la campanya anomenada Set de Cultura.

Jo feia setmanes que veia per la ciudad aquest tipus de cartells grocs molt cridaners, i finalment quan he accedit a la web m'he adonat del que es tracta.

"Comença l'any amb una oferta cultural diferent, original i irresistible
Barcelona és una ciutat on es respira cultura. Però, si a més els cinemes, museus, sales d'exposició i fins i tot la novel·la negra es posen d'acord per oferir-te alguna cosa nova, divertida i original......ja no teniu cap excusa!
Durant la Barcelona Opportunity Week es posa en marxa "Set de Cultura”, una proposta que inclou descomptes especials, sortides exclusives i oportunitats úniques i diferents de viure la cultura a la ciutat de Barcelona.
Del 29 de gener al 6 de febrer... A gaudir!"


Amb l'oferta de Set de Cultura pots anar per exemple:
- al Cicle de Cinema Negre de la Filmoteca per 2,7€uros
- entrades 2x1 en molts cinemes de la ciutat de Barcelona durant el dimarts 1/2/2011
- descomptes, 2x1 ó entrades gratuïtes en museus com l'Arts Santa Mònica, el MUHBA, el Museu Etnològic, el de Ceràmica, el MNAC, el Picasso, o les Fundacions Antoni Tàies i Joan Miró.
- 2x1 al Sidecar Factory Club, al BeGood, al BeCool o al Rocksound Bar.
- entrada gratuïta el 2 de Febrer a la Razzmatazz, i tota la setmana a la Fundació Màgica, al Q-Tres i a la Sala Monasterio.


Us deixo amb l'explicació que es fa en la pròpia web de Set de Cultura:

Set de cultura
Set de Cultura és més.


Set de Cultura és més d’una setmana on podràs trobar les propostes culturals més engrescadores de la ciutat.
Els cinemes, els teatres públics, les sales de música, els museus, el festival de novel.la negra BCNegra o espais emblemàtics com el Palau de la música i el Liceu s’han posat d’acord per oferir-vos les millors condicions de preu i, a més a més, han programat activitats especials i exclusives per a Set de Cultura.


I encara més:
Set de Cultura s’emmarca dins del Barcelona Opportunity Week, una setmana perquè gaudeixis d’ofertes en hotels i restaurants, i també en cultura, mercats i floristeries de la ciutat.


No t’ho pots perdre!

No hay comentarios: