viernes, julio 07, 2006

Festa de fa temps

Avui amb un amic comentàvem el que ens va passar ja fa un temps en una festa.

Resulta que una amiga d'un amic coneixia a una noia que feia una festa d'aniversari a casa seva. Es tractava d'una noia francesa que compartia pis a Barcelona amb una noia portuguesa. La veritat és que no recordo qui coneixia exactament a les noies del pis, la qüestió és que vem ser invitats a la festa. L'única condició per poder entrar a la festa no era la de conèixer a la que celebrava l'aniversari, sinó que era la de portar una ampolla d'alcohol.

Vem arribar al bloc on es celebrava la festa i, com que no ens ho coneixiem, ens vem equivocar de pis i vem picar a la porta d'un vei, tot i que era força tard per la nit.

Finalment vem esbrinar la porta del pis a on es celebrava la festa, més que res pel xivarri, i vem accedir a la festa autopresentant-nos a les noies del pis. Jo no coneixia ni a la francesa ni a la portuguesa, però sí cumplia una de les premises bàsiques per accedir a aquest tipus de festes: portar una ampolla d'alcohol. Concretament jo portava una ampolla de whisky de marca no t'hi fixis, pero que estava força bo... i és que entre un amic i jo ens vem acabar bebent tota l'ampolla.

La festa estava força bé, perquè hi havien força noies maques, i sobretot la gent estava animada. I és que, a mitja festa, mentre m'intentava treballar a una, unes noies van apagar les llums i es van començar a despullar al ritme de la música. Fins i tot van acabar ballant al ritme de la música amb un tanga i poc més...

Lo millor de la festa no va ser això, tot i que el meu amic recordava sobretot aquesta part, i és que ell no estava a l'altra punta del pis quan aquestes noies van acabar el seu particular ball...

No hay comentarios: