Saturday, July 08, 2006

El comic a la platja

Avui he estat a la platja, i m'he tornat a fixar amb els diferents cartells en plan còmic que hi ha esparcits per tot el litoral barceloní. És com si haguessin portat vinyetes de còmic a les diferents platjes de Barcelona, com la Mar Bella, el Bogatell, la Nova Icària, la del Port Olímic, la Barceloneta o Platja de San Sebastià.

I és que a la platja de Barcelona l'Ajuntament ha col·locat una sèrie de cartells per demanar a la gent que sigui cívica a la platja, i no llenci ni cigarrets ni papers a la sorra.


Els cartells tenen aquest eslògans en 3 idiomes diferents, és a dir català, castellà i anglès:

"Et deixes el mòbil? I la cartera? I les escombraries?"

"Practica la paperoteràpia. Llença les teves escombraries a la paperera. Et sentiràs millor"

"Camina per la sorra, és molt sa. Cuida't, camina fins a les papereres". Que en castellà vindria a ser "Andar por la arena es muy sano. Cuídate, camina hasta las papeleras" com es pot veure a la següent foto que he fet avui mateix:


Altres cartells esparcits pel litoral de les platjes de Barcelona duen portades de còmics amb títols com: "El Salvador de la Platja", "La Protectora de la Sorra", "La Noia Maravella" ó "El Supernoi Net". Segons la campanya de l'Ajuntament de Barcelona, uns superherois vetllaran per l'estat de les platjes de Barcelona durant aquest estiu de l'any 2006.

No comments: