Friday, May 26, 2006

Playoffs ACB FC Barcelona- Real Madrid

Avui m'ha invitat un amic a veure el tercer partit de playoff de quarts de final de la Lliga ACB de bàsquet entre Barca i Madrid en el Palau Blaugrana.

A l'entrar ens hem topat amb Pepu Hernandez (ex-entrenador de l'Estudiantes), Rafa Vecina i Nacho Solozabal petant la xerrada davant de la porta de tribuna del Palau. Un cop a dins hem vist un dels cracks de la narració Pedro Barthe, amb Joan "chichi" Creus, i per un altre costat al que retransmateix pel circuit català de TV2 amb Ferran Martinez.

El partit ha començat molt bé pels interessos blaugranes ja que entrava tot i amb triples de Williams i Navarro s'han assolit ràpidament els 10 punts de diferència. Però un temps mort de Malkovic ha propiciat un final igualat en el primer quart del partit.

Juan Carlos "la bomba" Navarro ha estat missing en aquest segon quart a causa de que en una jugada d'atac ha relliscat, i un del Madrid s'ha endut la bola i ell li ha agafat el peu per aturar el contraatac. L'àrbitre li ha pitat la no esportiva i Ivanovic l'ha enviat a la banqueta.


Però tant Williams com Fucka estaven acertats i han anat mantenint l'equip. El Madrid ha començat de menys a més, i ha colocat a una torre anomenada Sinanovic que juntament amb Reyes han capturat massa rebots sota els cercols, mentre que Marconato no ha tingut el dia.

En aquesta foto, feta per mi mateix des de la privilegiada posició des d'on veia el partit, es pot veure a Navarro fent un triple en el darrer quart del partit


El final del partit ha estat molt igualat, però llavors han arribat els nordamericans del Madrid, Scales i sobretot Bullock, que han comencat a bombardejar el taulell amb triples a dins, així que el partit ja no ha tingut més història.

Hi ha hagut una jugada curiosa en el partit, quan Sinamovic ha comés falta personal a l'intentar taponar una jugada de Fucka. L'àrbitre ha pitat la falta, i llavors Sinamovic s'ha regirat amb la pilota com per anar-la a llançar, i llavors l'àrbitre anava a assenyalar la falta quan Sonko ha agafat l'àrbitre per intentar calmar-lo i no pités la tècnica. Finalment ha estat l'àrbitre principal qui ha assenyalat la tècnica a Sinamovic que era del tot merescuda (jo fins i tot li hauria afegit la tècnica a Sonko per evitar a l'àrbitre que fés la seva feina).


Per mi els millors del partit han estat un gran Williams i un explendit Fucka, tot i que Bullock i Reyes han fet una pila de punts en el bàndol blanc.

Així doncs s'haurà de jugar el quart partit a Madrid després de perdre avui el Barcelona, quedant en el global de l'eliminatòria 2-1 a favor del Barça.

Ja estan classificats per semifinals de la Lliga ACB 2005-2006 la Penya Joventut de Badalona que ha eliminat 3-0 al Gran Canaria, i que s'enfrontarà a l'Unicaja de Màlaga que ha eliminat també 3-0 al Estudiantes. Per al costat del quadre per on està el Barça, l'altre enfrontament de quarts el juguen Tau de Vitoria amb Akasvayu Girona, que guanyen els del Tau per 2 a 1.

No comments: