lunes, marzo 19, 2007

Cobertura al metro

He vist que progressivament han anat donant senyal de GSM i GPRS a les línies de metro de Barcelona. Recordo que abans era un handicap quedar a l'andana d'una estació de metro, degut a que en cas de qualsevol endarreriment era impossible de notificar a l'altre persona. Un cop acabin de realitzar aquest treball d'antenització del subsól de l'undergroound barceloní, aquest handicap quedarà resolt.

Per cert, la possibilitat de parlar per mòbil o d'enviar missatges SMS o mitjancant el GPRS no es nou. Recordo a la meva estada a Estocolm, que la gent aprofitava el trajecte en metro sobretot per enviar SMS's.

Així doncs donem la benvinguda a la cobertura del 90 i pico per cent al metro. D'aquesta manera en aquest sentit no podran fer la conya que va fer l'home del temps de la Sexta, que va dir alguna cosa així:
"Decían que en la manifestación del PP en Madrid habían más de un millón y medio de personas. Pues si habían tantas deberian salir en el Meteosat y yo no veo nada. A ver si la concentración fue en el metro..."

La qüestió és que, des de Gener del 2007, hi ha segur cobertura en les següents estacions de les 6 línies de metro de Barcelona:
- L1 vermella: 10 estacions entre les estacions d'Espanya i el Clot
- L2 lila: 9 estacions entre Paral·lel i el Clot
- L3 verda: 17 estacions entre Zona Universitària i Lesseps
- L4 groga: 7 estacions de Verdaguer a Ciutadella
- L5 blava: 6 estacions de Sants a Sagrada Família
- L11: 4 parades de Casa del Aigua a Can Culàs.

Tot i aquestes són les estacions amb cobertura oficial, jo m'atreviria a dir que he experimentat cobertura a altres estacions de la xarxa de metro de Barcelona que no consten en aquest llistat.

No hay comentarios: