Fa un temps uns amics em van regalar el llibre de Cuina per Solters, per tal de que em comencés a espavilar a la cuina. Haig de reconèixer que encara no he posat en pràctica cap especialitat d'aquest fenòmen televisiu a Catalunya, i de mentre segueixo tirant de clàssics.
Per dinar m'acostumo a fer pasta, fregits o amanides preparades. En canvi per sopar tiro de bocates de tots els gustos, truites, amanides preparades, pizzes, saltxitxes amb bacon i hamburgueses.
Avui m'he preparat una amanida, seguint els passos de la meva referent especialista en el món de les amanides: ma germana. Aquesta amanida en concret està composta per enciam, olives, tomàquet, blat de moro, formatge, oli i vinagre de Mòdena:
Així doncs, ¿què us assembla aquest amanida?
Tweet
2 comentarios:
mmmmmmhhhhh...quina bona pinta!! veig que soc una bona mestre, jeje
Yo le hubiera cambiado el queso por atun, ya sabes, el queso no me mola. Ah, indispensable, la cebolla jeje.
Publicar un comentario