martes, enero 18, 2005

Pulseres grogues pel càncer

Des de fa uns mesos, s'han popularitzat molt unes pulseres grogues, sobretot dins de l'àmbit dels esportistes. Doncs aquestes pulseres les ven la tenda de la LAF per Internet per tal de finançar la Lance Armstrong Fundation. Aquestes pulseres es vénen al preu d'1$ en packs de 10, de 100 i de 1200.

La LAF, Lance Armstrong Fundation, és una fundació sense ànim de lucre que va fundar l'any 1997 el ciclista Lance Armstrong, el 6 vegades guanyador del Tour de France, després de trobar-se ell mateix amb un càncer.

La Lance Armstrong Fundation tracta d'ajudar a combatir el càncer proporcionant informació pràctica i eines per tal de viure fort: el seu lema és "I live strong". La fundació tracta d'ajudar mitjançant 4 àrees:

- L'educació: la LAF informa als pacients amb càncer, als professionals mèdics, i al públic sobre temes físics, emocionals i pràctics que la gent ha de saber sobre la lluita contra el càncer.

- Advogacia: la LAF representa la gent que viu amb càncer en el Capitol Hill. La fundació augmenta els seus ingressos, encoratja als governs perquè prenguin mesures i adressen les mesures de salud per lluitar contra el càncer.

- Salut pública: La Lance Armstrong Foundation planifica, desenvolupa i crea programes per proporcionar ajuda posterior al tractament i serveis per a les persones que viuen amb càncer i per als seus familiars.

- Recerca: La LAF dóna suport a la recerca clínica i científica que busquen entendre millor els efectes físics, emocionals i pràctics del càncer, i el desafiament de viure amb l'enfermetat.

No hay comentarios: