Thursday, November 17, 2005

Preparant viatge a Berlin (1/10)

D'aquí a poques hores marxo a Berlin, la que diuen és capital d'Europa en l'actualitat.

Haig de fer-me tota la maleta, amb molta roba d'abric segons els meteoròlegs ja que arribarem a temperatures sota 0. Però per altre banda els nostres amics a Berlin ens diuen que durant el dia la temperatura és de 10 graus, així que tot i no ser els nostres actuals 16 graus, no és tant freda com preveuen els homes del temps.

Diumenge al cine, veient la peli de Flightplan, va ser curiós que la pel·lícula comencés la seva trama a Berlin, ja que representa que Jodie Foster és una enginyera de motors d'avió que treballa a la ciutat alemanya de Berlin per una important constructora d'avions. Durant el film apareixen poques escenes de Berlin: la parada de metro d'Alexanderplass i l'aeroport internacional, crec que és el de Berlin Schoenefeld.

A part de la indispensable maleta, i dels regalets que portaré als meus amics catalans a Alemanya, haig de preparar-me una llista de llocs indispensables a visitar. La veritat és que la guia que em vaig comprar fa unes setmanes li vaig fer unes ullades, pero fa dies que no me la miro, així que hauré de fer un sprint final.

Ja us explicaré el viatge des de Berlin, si pot ser on-line mitjancant el blog i la Blackberry.

No comments: