miércoles, abril 27, 2005

Miami Heat 104 - New Jersey Nets 87

Aquesta nit he tingut oportunitat de veure el 2on partit de Miami Heat contra New Jersey Nets. I és que estem en el Playoff time!!! Bienvenidos al Club, curso baloncestístico 2004-2005. I love this game!

El partit ha començat amb una sortida fulgurant de Miami que s’ha col·locat 7-0 en el marcador. Però poc a poc New Jersey ha anat entrant al partit però sempre per darrere de Miami. La diferència bàsica entre ambdós equips era l’agressivitat mostrada pels jugadors de Miami com Alonzo Mourning , que ha substituït força bé a O’Neil, i Dooling.

El partit es disputava en l’American Airlines Arena de Miami, que ara és la cantxa amb més glamour, ja que tant el Staples Center de Los Angeles com el Madison Square Garden de New York ja han penjat el cartell de “tancat per vacances” fins a la pròxima temporada de la NBA. A la cantxa dels Heat estaven veient el partit Gloria Stefan, Jamie Foxx i Enrique Iglesias entre d’altres. Per cert, l'American Airlines Arena de Miami és una de les poques pistes sinó l'única a la que es pot arribar en vaixell.

L’article 32 O’Neil no ha tingut que emplear-se massa (14 punts), i ha jugat més aviat poc. Ja en el primer partit Shaquille O’Neil, tot i fer 17 punts i 11 rebots, va dir que estava a un 40% de les seves possibilitats. Tot i així en el primer partit de la sèrie Miami va guanyar de 18 punts el primer partit d’aquest enfrentament de primera ronda, on vas ser protagonistes Damon Jones amb 30 punts i Dwayne Wade amb 32, i amb una gran quantitat de punts des de la línia de 3.

El que s’ha sortit a la primera part als Nets ha estat el serbi Krstic, que està jugant els seu segon partit de playoff de la seva vida en la temporada de debut a la NBA, però ja se sap que els serbis són especialistes en sortir-se en els partits importants. Krstic va ser escollit en el nº21 del Draft del 2002 pels Nets, però va seguir jugant fins l’any passat en el Partizan de Belgrad. Finalment ha abotat 27 punts, que per un partit de playoffs no està gens malament, però ha estat l’únic que ha aconseguit bons números als Nets, tot i que al final Vince Carter ha maquillat el seu marcador particular a 21 punts.

El partit s’ha trencat en el tercer quart, quan els Nets han perdut algunes pilotes que els Heat han aprofitat per fer contraatacs. Miami ha jugat molt com a equip, i en canvi New Jersey no ha estat a l’alçada de les circumstàncies. Han estat a un bon nivell jugadors com Damon Jones (14p), Dwayne Wade (17p), Eddie Jones (14p) i Alonzo Mourning (21p), que ha demostrat estar molt motivat i amb un molt bon nivell físic deixant enrera el seu trasplantament de ronyó. La veritat és que Miami ha deixat molt bon feeling demostrant que és un bon candidat a l’anell, tot i que tindrà que passar la dura prova en les finals de Conferència de l’Est davant de Detroit Pistons i després veure com pot resoldre la final contra el millor de l’Oest. 16 partits són els que s’han de guanyar per aconseguir l’anell, i de moment Miami ja en porta 2.



Mentre s’ha jugat també el segon partit de l’eliminatòria entre Detroit Pistons i Philadelphia Sixers, on Detroit s’ha imposat deixant 2 a 0 l’eliminatòria. Iverson ha fet un dels seus partits amb molts tirs i mal porcentatge. Sembla doncs que aquest enfrontament de primera ronda de Playoffs està bastant decidida a favor dels Pistons, si no és que Iverson i Webber es posen les piles.

Les eliminatòries de primera ronda dels playoffs de la NBA estan ara de la següent manera:
Suns 1, Grizzlies 0
Nuggets 1, Spurs 0
Sonics 1, Kings 0
Rockets 2, Mavericks 0
Heat 2, Nets 0
Pistons 2, Sixers 0
Celtics 1, Pacers 1
Bulls 1, Wizards 0

Per cert, unes declaracions molt bones que he llegit a l’Avui per part d’Isiah Thomas: “Tal com estem als Knicks, traspassaria ma mare si m’asseguressin que l’acord seria productiu”. Es nota amb aquestes declaracions del general manager dels New York Knics que últimament els traspassos no els hi funcionen gens bé.

Per últim comentar que m’ha semblat sentir que els comentaristes del Canal+ a NBA+ anomenen ara l’ordinador del Daimiel com: Paquita!! Jejeje Del Club!!!

No hay comentarios: