martes, enero 10, 2006

Keynote de Steve Jobs

Com ja va sent habitual les Keynotes de Steve Jobs són tot un aconteixement. Aquesta vegada el CEO d'Apple feia la Keynote en el marc de la Macworld Expo San Francisco 2006. A la Keynote celebrada avui 10 de Gener a les 9h del matí hora de California, és a dir a les 18h del tarda hora de Barcelona, Steve Jobs ha presentat les següents notícies i novetats del món Apple:

- Les 135 tendes Apple d'arreu del món han tingut 25 milions de visitants durant el Nadal amb una facturació de més de 1000 milions en l'últim trimestre de l'any.

- La iPod segueix augmentant vendes amb 4,5 milions d'unitats venudes durant els Nadals, i 32 milions durant l'any 2005. Així doncs Apple ja ha venut més de 42 milions d'iPod, que segons paraules de Steve Jobs és el millor reproductor del món.

- La única novetat en el iPod és que apareix un nou accessori anomenat Radio Remote que bàsicament són uns cascos amb el receptor de ràdio, i permet escoltar la ràdio veient quina emisora per la pantalla de la iPod.



- La iTunes Music Store ja ha venut més de 850 milions de cançons, acaparant el 83% de quota de mercat. I ha venut des de la seva aparició 8 milions de TV shows.

- També es presentaven una sèrie de cotxes amb el distintiu "Made for iPod" com es pot veure en el video de News.com anomenat "Macworld 2006: iPod on wheels".



- Steve Jobs ha parlat sobre la incorporació del xip Intel Core Duo a tots els Macs tal i com es pot veure en el video de News.com "Steve Jobs unveils first Intel-based Mac", en el que ve a dir que el nou iMac suporta nativament totes les aplicacions millorant entre 2 i 3 vegades la velocitat del G5. Ja estàn disponibles els nous models de Mac amb xip Intel a l'Apple Store:



- Però el moment més esperat ha estat quan Steve Jobs ha presentat el nou MacBook Pro que incorporant el nou Intel Core Duo és entre 4 i 5 vegades més ràpid que el Powerbook G4, i incorpora la càmera iSight per videoconferència, un nou adaptador de corrent més resistent i és més prim que els seu predecessor. Aquest moment es pot viure veient el video del news.com "Jobs shows off the MacBook Pro". No us el perdeu!!!


No hay comentarios: