miércoles, noviembre 24, 2004

Barça 1 - Celtic 1

Acabo de tornar del Camp Nou, després de presenciar el FC Barcelona - Celtic Glasgow de Champions, un partit que ha tingut dos parts molt diferenciades.

A la primera part el Barça ha presentat un bon joc, amb uns inspiradíssims: Sylvinho, amb grans centrades, Eto'o, amb explosivitat i arribada, i Deco amb gran visió. Gràcies a aquesta etapa de joc, el Barça ha pogut marcar el primer gol que ha arribat per una paret entre Eto'o i Xavi que finalment remata el davanter camerunés. Aquest periode de joc hauria d'haver acabat amb més gols, però Eto'o en dos claríssimes ocasions, i una Giuly no han superar al porter del Celtic.

Però en una jugada a pilota parada, una falta des de l'esquerra, ha propiciat el gol del Celtic en fora de joc, una de les poques oportunitats d'un Celtic que s'ha vingut clarament a tancar. Des de llavors ha començat un periode en el que el Barça s'ha encomanat del ritme del rival i no ha pogut recuperar la perillositat que havia tingut durant la 1a part. Bàsicament per dos raons: El mur de 9 homes en la defensa del Celtic, i els canvis poc acertats per les molèsties de Sylvinho i per la falta de forma de Giuly.

Finalment 1 a 1, resultat que col·loca al Barça com a segon del grup de la lligueta de la Champions. Així doncs, la tornada en l'encreuament serà fora de casa.

No hay comentarios: