domingo, noviembre 21, 2004

Barça 3 - Madrid 0

Ahir el Barça va donar un bany històric al Madrid en el camp Nou. Jo vaig estar allà per viure-ho en directe, i va ser una nit màgica, amb un ambient extraordinari, i uns jugadors fora de sèrie sobre el camp. I és que hi havia 1/5 part dels jugadors proposats i candidats a ser pilota d'or aquest any 2004.

El marcador de 3 a 0 reflexa prou bé la pallissa que va donar tàctica, física i moralment el Barça al seu rival de tota la vida: els de la capital del país veí del Madrit. Primer Samuel Eto'o va ser murri al pispar una pilota dividida entre Iker Casillas i Roberto Carlos. El segon va ser obra de Gio Van Bronckhorst en una explèndida jugada entre ell, Ronaldinho i Deco. I el tercer i definitiu gol va ser transformat per Ronaldinho Gaucho des del punt de penalty, gràcies a que Eto'o va fer una carrera de 60 metres des d'abans del mig del camp i quan va entrar a l'àerea i es preparava per xutar va ser derribat per dos defenses blancs.

Els mitjans de comunicació de Madrid ens estan ratllant sempre amb la mateixa cançó de que el Real Madrid és un equip de galàctics i que noséqué, però en veritat són uns estrellats, jugadors que han estat bons i destacats en els seus clubs d'origen, però junts no conformen un equip, sinó una pasarel·la de models en plan Beckham.

En canvi el Futbol Club Barcelona va donar en tot moment sensació d'equip ben conjuntat, i que de les botes de Xavi, Deco, Ronaldinho, Gio, Larsson o Eto'o podria sortir la jugada d'un gol. I així va ser, una nit màgica per recordar.

L'única llàstima és que podríem haver fotut una maneta (5 a 0) a un Madrid que semblava que encara estigués a l'hotel descansant.

Visca el Barça i Visca Catalunya!!!


No hay comentarios: