domingo, agosto 07, 2005

La Isla

La pel·lícula The Island està protagonitzada per Ewan Mcgregor ("Star Wars") i Scarlett Johansson ("Lost in Translation"), i està dirigida per Michael Bay.



El film tracta de una serie de persones a l'any 2020 que es troben dins d'un sistema tancat degut a una suposada contaminació en l'ambient que va exterminar a la població mundial. Els dos protagonistes, Lincoln Echo Six (Ewan McGregor) i Jordan Two Delta (Scarlett Johansson), són dues de les persones que estan dins aquest sistema, i Lincoln es pregunta què hi ha més enllà. Totes aquestes persones que es troben dins del recinte esperen què els hi toqui la loteria per a anar a la Isla, una mena de paradís terrenal, l'únic lloc de la Terra on es pot viure sense riscos d'estar contaminats. Però la realitat és una altra i en Lincoln Echo Six no trigarà a descobrir-ho...

La peli està molt i molt bé, amb escenes d'acció molt ben aconseguides i una trama que et deixa clavat a la cadira. Realment, son dos hores de pel·lícula molt ben aprofitades.

No hay comentarios: