miércoles, julio 06, 2005

La Guerra de los Mundos

La Guerra de los Mundos està dirigida per Steven Spielberg, i en el repartiment d'actors està composat per: Tom Cruise, Dakota Fanning, Tim Robbins, Miranda Otto, Justin Chatwin, Rick Gonzalez i David Alan Basche.

La sinopsis de La Guerra de los Mundos: Tom Cruise és Ray Ferrier, un descargador del moll de New York, divorciat i pare gens modelic. Poc després de que la seva ex-dona (Miranda Otto) i el seu nou marit se'n vagin al deixar a Robbie, el seu fill adolescent (Justin Chatwin), i a la seva germana petita Rachel (Dakota Fanning), esclata una increïble i inesperada tormenta elèctrica. Uns moments després, en un encreuament prop de casa, Ray és testimoni d'un aconteixement que canviarà les seves vides per sempre: Una enorme i extranya màquina emergeix del terra i arrasa tot el que està al seu abast. Un dia qualsevol es converteix en la fi de la Terra.



El film em va agradar forçar perquè et manté en tensió a la cadira, però em va decepcionar per l'error en plan gazapo que surt. Resulta que una espècie de bomba d'aquestes que fan inhabilitar tots els aparells elèctrics esclata en el barri on viuen els protagonistes. Doncs bé, mentre que apareix una de les màquines del terra, hi ha un dels veïns que està filmant l'escena amb una càmara de vídeo digital...

A la pel·lícula cal destacar per sobre de tot el gran paper que fa la nena petita Dakota Fanning. En un primer moment recorda a la nena d'ET Drew Barrimore, però té un altre estil i segur que serà una gran actriu de gran.


No hay comentarios: