miércoles, mayo 04, 2005

PSV 3 - Milan 1

Tot i que el Milan era el favorit abans d'aquesta eliminatòria de semifinals de Champions, i que l'equip italià havia demostrat tenir el millor o segon millor equip de tota la Champions, el PSV va jugar un partit molt millor però sense arribar a superar l'eliminatòria.

El Milan arribava a Eindhoven amb el resultat a favor d'un 2 a 0 aconseguit a San Siro. Així doncs el PSV va començar el partit amb moltes ganes d'intentar remuntar l'eliminatòria. Un primer gol del coreà Park va donar esperances de que la remuntada era possible.

Però no va ser fins a la segona part que precissament un centre de Park el va rematar de cap Cocu pel mig de les cames del porter, el que significava l'empat a l'eliminatòria (2-2).

El que va passar després no va ser just vist el joc del PSV durant el partit, molt superior al Milan: Ambrosini va marca el 2 a 1 de cap a passe de Kaka sentenciant l'eliminatòria per ser un gol en camp contrari.

Fins i tot Cocu va tornar a marcar un minut després amb un golàs imparable per Dida, posant el definitiu 3-1 en el marcador.

Així doncs ja tenim final de Champions d'Istambul: Liverpool - Milan. Crec jo que el clar favorit per endur-se el títol és el AC Milan, el que significaria la seva 7a Champions per l'equip italià.