martes, mayo 03, 2005

Liverpool 1 - Chelsea 0

Un ambient excepcional esperava a Anfield Road la tornada de la semifinal de Champions entre Liverpool i Chelsea. El partit vaig poder-lo seguir per Canal+ però el so ambient que arribava era excepcional!

El partit es presentava complicat per al Liverpool, ja que un gol en contra, el forçaria a marcar 2 gols. Però va ser una jugada a principis del partit, amb un excepcional passe de Gerrard a Milan Baros, que el porter Petr Chek va aturar en penalty, (que no va assenyalar l'àrbitre) però la pilota va quedar morta perquè Luis Garcia aconseguís l'únic gol del partit. No hi ha cap presa de televisió que aclareixi si realment la pilota de Luis Garcia va entrar en la porteria del Chelsea, ja que Gallas va treure la pilota, però tot sembla indicar que la pilota arriba a traspassar la línia de gol.

Durant tot el partit la lluita de tots els jugadors per a qualsevol pilota era impressionant, i la col·locació en el camp del Liverpool, tot i les mancances tècniques d'alguns dels jugadors, va ser clau per limitar les possibilitats ofensives del Chelsea. I és que tampoc Lampard ni Drogba van estar acertats en treballar jugades de gol. Tot i això crec que la lesió de Duff va mermar les possibilitats per a fer un gol del Chelsea.

Per a l'afició del Liverpool ha estat un gran dia, ja que després de la Copa d'Europa aconseguida pel Liverpool l'any 1981 davant del Real Madrid, tornaran a estar a la final per poder guanyar-la de nou, amb el format actual de Lliga de Campions.

No hay comentarios: