viernes, diciembre 17, 2004

Vince Carter a New Jersey Nets

M'acabo d'assabentar que Vince Carter que estava a Toronto, i que ja feia temps que demanava un traspàs, ha estat traspassat als New Jersey Nets. A canvi de Vince Carter, els Toronto Raptors reben a Alonzo Mourning (que fa poc que ha tornat), Aaron Williams i a Eric Williams i 2 futures primeres rondes del draft.

La veritat és que aquest traspàs canvia molt les coses pel que fa als New Jersey Nets, ja que la incorporació d'una estrella de la Lliga com és Vince Carter a un equip on fins al moment només tenia al base Jason Kidd i a Richard Jefferson com a jugador amb gran progressió.

Així doncs el panorama dels NJ Nets al Est s'aclareix una mica després d'un gris començament, mentre que Toronto Raptors crec que s'anirà introduïnt poc a poc més en la seva crisi particular, i és que han perdut al millor jugador.

Fa temps va sorgir el rumor de que la seva destinació podria ser Memphis, però finalment han estat els de New Jersey qui s'han fet amb els seus serveis.

Jo al Vince Carter sempe el recordar quan va venir a fer una gira promocional que el vem veure fent una demo a la plaça de La Maquinista... va molar molt!!

No hay comentarios: