Tuesday, June 21, 2005

+ Nip/Tuck

Aquesta série em sorprén cada cop més. Us explico algunes escenes perquè entengueu la gràcia de la sèrie.Un dels metges protagonistes, el guaperes, accepta la proposta d'un amic seu també metge de canviar la guapa rossa amb la que surt per un Lamborgini Diablo. Finalment la noia s'endú el Lamborgini i es queda amb l'amic metge.

El tio està buscant una cangur pel seu fill, tot i que no és seu perquè és negre. I a la primera candidata a cangur li fa l'entrevista preguntant-li detalls del cv mentre se l'està tirant.

Precisament la mare d'aquest nen, durant una festa, li demana al mateix metge que li xupi la llet perquè està a punt de reventar i té por de tacra-se el vestit. Ell finalment ha d'accedir, i durant alguns dies ja no beu llet perquè li fa fàstic.

Un dels metges surt tot fletxat de la consulta després d'haver tingut un dur dia de feina. Quan arriba al parking troba a un cotxe que li barra la sortida per darrere. El tio no s'ho pensa dos cops, i a base de xocs cap enrera aconsegeuix desplaçar el cotxe que li barra el pas i poder sortir. A l'arribar a casa li pregunta a la dona pel seguro, al·legant que no tenia temps per esperar que sortís l'altre cotxe.

És una sèrie a seguir aquesta de Nip/Tuck. Qui no la segueixi encara, que s'enganxi perquè no s'arrepentirà!

No comments: