lunes, septiembre 29, 2014

El poble català es movilitzarà per votar

El passat 27 de Setembre de 2014, el President de la Generalitat de Catalunya Artur Mas va convocar amb totes les de la llei una consulta no refrendària per a consultar al poble català què pensa sobre la relació de Catalunya amb España, mitjançant una pregunta consensuada entre 6 de les forces polítiques amb majoria al Parlament de Catalunya

La pregunta de la consulta del proper 9N (9/11/2014) és la següent:

"CONSULTA SOBRE EL FUTUR POLÍTIC DE CATALUNYA 2014

Vol que Catalunya esdevingui un Estat?

En cas afirmatiu: Vol que aquest Estat sigui independent?"

La papeleta de la pregunta que se estaba planteando para el 9N, 9 de Noviembre de 2014, contiene la siguiente pregunta:

"CONSULTA SOBRE EL FUTURO POLÍTICO DE CATALUÑA 2014

¿Quiere que Cataluña sea un Estado?

En caso afirmativo: ¿Quiere que este Estado sea independiente?"

Però sembla que desde el Govern Español i el Tribunal Constitucional no deixaran votar al poble català, perquè en temps rècord s'han reunit i han suspès cautelarment aquesta consulta totalment legal i democràtica.

Des del meu punt de vista és una vergonya la politització del Tribunal Constitucional que ha suspès una consulta legal que tracta de resoldre una reivindicació del poble català que no ha estat atesa pel govern espanyol.

Per aquesta raó, ARA ÉS L´HORA 9N - FEM UN PAÍS NOU ha enviat el següent mailing per a convocar demà dimarts 30 de Setembre a les 19h davant de tots els ajuntaments una movilització per a protestar:



El Tribunal Constitucional acaba de suspendre la Llei de Consultes i el Decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. Davant d’aquest fet, reafirmem que el 9N votarem i que els catalans decidirem lliurement el nostre futur a les urnes.

Us convoquem demà, dimarts 30 de setembre, a les 19h davant de tots els ajuntaments per iniciar de forma alegre, massiva i alhora decidida la campanya més important de la nostra història: la campanya perquè el proper 9 de novembre guanyi el Sí a la independència.

Per fer-la possible, necessitem 100.000 voluntaris que dediquin un parell d'hores de la seva vida per arribar a totes les llars del país i escoltar com volem que sigui el país nou que estem construint. Gràcies als més de 30.000 que ja ho sou. Us necessitem a tots.

No hay comentarios: