sábado, octubre 13, 2012

Llagurt

L'empresa catalana Llagurt va neixer va uns any de la mà de dues emprenedores joves gironines, Ingrid Rahola i Glòria Salomó, que van agafar la idea d'un viatge a Chicago (Illinois-USA), per a poder oferir als clients gelats de iogurt artesans, de qualitat i ecològics.

Les matèries primes dels productes de Llagurt són de dues empreses també catalanes. En primer lloc la llet és de Fontdellet , mentre que el iogurt és de La Granja Selvatana.

La Glòria Salomó i Ingrid Rahola presenten Llagurt com a un plaer saludable i a la seva web indiquen el següent:
"Llagurt és el nom d’una original i innovadora proposta emmarcada en el servei de la restauració, especialitzada en l’elaboració i la venda de iogurts gelats artesans i ecològics, caracteritzada principalment pel seu bon gust i pel seu baix contingut en greixos, amb la qual cosa es presenta com un producte alternatiu al gelat artesà i en línia amb la cultura a la salut que predomina en aquests moments en la nostra societat."

En els 30 establiments que té actualment Llagurt pots trobar els següents productes:
- Llagurt gelat (frozen yogurt)
- Llagurt natural
- Iogurín
- Batuts naturals

Per acabar el post us deixo amb el reportatge que van fer al programa Tinc una idea de TVE a Catalunya dedicat al Llagurt:


No hay comentarios: