Sunday, November 09, 2014

Avui 9N els catalans decidim

Avui ha arribat el gran dia on tots els catalans anirem a votar per decidir el nostre futur.  Avui és 9N 2014, és a dir 9 de Novembre de 2014. Només nosaltres podem decidir el nostre futur!!!

9N 2014
Tu hi participes
Tu decideixes

Ja explicàvem en el post El poble català es movilitzarà per votar del passat Setembre de 2014, que el poble català ja havia acordat entre els seus representants polítics quina seria la consulta, i encara que el govern espanyol no ho entengui o no ho negociï, com ho van fer els britànics amb Escòcia, els catalas sortirem aquest 9N a votar.

La veritat és que ens hagués agradat que es tractés d'un referèndum d'autodeterminació, però com des de Madrid no s'ha recolzat aquesta llibertat que tenim com a poble sinó que només s'han rebut prohibicions i amenaces, haurem de fer dret de la llibertt d'expressió per manifestar-nos votant en aquesta consulta participativa no vinculant, però que més de 600 observadors internacionals podran fer arribar el resultat de la consulta a tot el món.

Totes les dades de la consulta d'aquest 9N de 2014 les pots trobar a participa2014.cat


Aquesta és la campanya institucional:

Campanya institucional: Els catalans tenim una cita amb la llibertat d'expressió


Per a poder votar, només has d'accedir a la web http://www.participa2014.cat, anar a On hi puc participar?, i posant la teva adreça del DNI i per exemple la primera lletra del teu cognom podràs conèixer a quin col·legi i mesa pots votar.

Campanya institucional del 9N: qui hi pot participar


Aquesta consulta serà possible gràcies a la participació de més 40.000 voluntaris:


Així doncs per acabar el post animo a tots els catalans a decidir el nostre futur votant durant el dia d'avui 9 de Novembre de 2014 als vostres col·legis.

No comments: