Thursday, September 11, 2014

V - Ara és l'hora

Avui 11/9/2014 els catalans celebrem una jornada festiva per la Diada Nacional de Catalunya, i perquè reclamem a España, a Europa i al món que VOLEM VOTAR. I és que Ara és l'hora per poder decidir d'una forma pacífica i democràtica el nostre futur votant a les urnes que es posaran el 9 de Novembre de 2014.


Per aquesta raó, el poble de Catalunya sortirà massivament al carrer al matí per a fer el símbol de la V a la majoria de pobles i ciutats de Catalunya. Després a les 17h d'avui 11 de Setembre de 2014, milions de catalans simbolitzarem en una V entre els carrers de Gran Via de les Corts Catalanes i l'Avinguda Diagonal fent la intersecció a la Plaça de les Glòries.

És important que TOTS poguem reivindicar i reclamar el nostre dret a votar i decidir el nostre futur votant, sortint al carrer a la VIA CATALANA 2014 simbolitzant aquesta V amb els colors groc i vermell de la nostre senyera.

A continuació les 6 claus que ho faran possible:
1. 100.000 voluntaris
2. Amb l'esforç de TOTS
3. Omplim els carrers: fem que la Via Catalana 2014 sigui la manifestació més massiva de la història del país.
4. Arribarem a tothom
5. Connectats amb milions de votants
6. Majoria a les urnes del 9NA continuació el missatge de la web creada per a aquesta data amb el nom: AraEslHora.cat:

Tenim una oportunitat històrica per començar units un país nou. És la gran oportunitat per resoldre els problemes nacionals i socials que patim i assegurar-nos un país millor per a tothom.

Per aconseguir-ho, hem d’assegurar entre tots que guanya el «sí» a la independència.

Per això fem una campanya unitària, amb l’impuls inicial de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, amb els millors professionals del país i amb especialistes d’arreu del món. Connectem milions de votants i arribem a cada casa, a cada persona. Ara és l’hora de guanyar! Depèn de tu!

LA CAMPANYA

Els homes i dones que formem part de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural impulsem la campanya “Ara és l’hora”, per guanyar la Consulta que se celebrarà el 9 de novembre de 2014. Fem una crida a la resta d’entitats de la societat civil catalana, a les organitzacions polítiques, socials, econòmiques, i a tota la ciutadania, perquè s’incorporin a aquesta campanya, basada en els eixos següents:

1 - Ara és l’hora de la gent. Després de les massives mobilitzacions dels darrers anys i dels èxits absoluts de participació de l’Onze de Setembre de 2012 i la Via Catalana de 2013, tenim una oportunitat històrica. L’oportunitat única de ser els amos del nostre destí col•lectiu. L'oportunitat de construir, tots junts, un nou país d'Europa.

2 - Ara és l’hora de la democràcia. Ara ens toca decidir, i ho farem de manera radicalment democràtica i pacífica. Treballarem perquè la voluntat del conjunt del poble prevalgui, saltant els murs antidemocràtics i deixant enrere aquells que volen mantenir l’statu quo. És a dir, aquells que no volen que res canviï.

3 - Ara és l’hora de la unitat. La campanya demostrarà que som un poble unit en la diversitat. Hem après a viure plegats des de fa molts anys i hem demostrat que la nostra convivència supera les divisions que ens han volgut crear. Mostrarem que som un poble unit i decidit a assolir un objectiu que és per a tothom i no per a uns quants.

4 - Ara és l’hora de la generositat. Allargarem la mà a tots els qui encara no creuen en el nostre projecte. Els explicarem quina és la Via Catalana, el camí democràtic, pacífic i inclusiu d’assolir la independència. Un camí que ens permetrà que Catalunya i Espanya convisquin com a bons veïns, en posició d’igual a igual, és a dir, d’Estat a Estat.

5 -Ara és l’hora de ser valents. Hem d’actuar amb el seny que ens caracteritza per valorar la credibilitat i l’abast real d’una promesa de “tercera via”. Hem de recordar que la tercera via ja s’ha intentat i mai s’ha acomplert, Els partidaris del «no» compten amb el suport d’un Estat molt poderós, que utilitzarà tots els mitjans possibles per imposar la seva opció. Fins ara els seus arguments han estat catastrofistes i negatius. Tard o d’hora ens faran falses promeses. Haurem de ser ferms i perseverants. I respondre amb serenor, sense caure en el parany de les provocacions que només busquen crear reaccions apressades i afeblir-nos. No ens deixarem atemorir ni ens deixarem enganyar. I tindrem valentia per acarar els reptes més difícils.

6 - Ara és l’hora de treballar de forma excel·lent. Tenim feina i la farem molt ben feta. Amb una campanya a l’alçada del repte que ens hem proposat. Hem anat a buscar els millors professionals del país i d’arreu perquè s’impliquin a fons per guanyar. Els millors experts en màrqueting per fer arribar el nostre missatge a tot arreu, els millors sociòlegs per entendre les inquietuds i anhels dels indecisos, els millors enginyers, matemàtics i informàtics per disposar de totes les eines que ens ajudaran a guanyar. Els creadors de les campanyes polítiques de més èxit al món i els assessors en comunicació política més prestigiosos s’han compromès amb nosaltres i treballaran colze a colze amb milers de voluntaris. Eixamplarem la majoria social a favor del Sí i Sí a tots els racons del país, recollint les iniciatives que s’han emprès fins ara i, sobretot, comptant amb el suport de moltes i moltes persones que encara no han tingut l’ocasió de participar. Explicarem a tanta gent com calgui els nostres arguments a favor d’un Estat independent i ho farem amb una campanya d’arguments i de sentiments, de raons i d’il·lusions, d’idees i de valors.

7 - Ara és l’hora de votar i de guanyar. Una àmplia majoria de les forces polítiques representades al Parlament de Catalunya, amb el President de la Generalitat al capdavant, s’han compromès a convocar una consulta el 9 de novembre del 2014 perquè la ciutadania puguem decidir a les urnes el nostre futur polític. Treballarem perquè res ni ningú ens impedeixi acudir a les urnes. El nostre repte és que el dia 9 de novembre guanyi el Sí-Sí. Només una majoria clara ens permetrà recomençar la història d’un nou Estat d’Europa. Volem comptar amb tothom perquè també volem que la victòria sigui de tothom. Volem ser la majoria més gran possible. Sabem que és possible, sabem que ho tenim a l’abast, sabem que no hi ha res guanyat encara. Només depèn de nosaltres i ho podem fer, aquesta vegada sí, ara sí. Ara és l’hora.

No comments: