Aquesta nit he pogut disfrutar de l'All Star Game de l'NBA disputat a la ciutat texana de Houston. Aquest esperat partit de bàsquet entre les millors estrelles de la NBA s'ha disputat diumenge hora nordamericana, és a dir a la matinada de diumenge a dilluns. Així doncs calia matinar o bé no anar a dormir per poder veure el partit, ja que l'espectacle ha començat a 2 quarts de 3 de la matinada i ha acabat passats dos quarts de 6.
Com és habitual l'espectacle ha començat amb la presentació dels jugadors presents a l'All Star Game, ja sigui per votació directe amb el que s'escullen els cinc inicials d'amdues conferències, i la banqueta que l'escullen els tècnics. Així doncs és ja habitual que la nombrosa població xina faci número 1 de les votacions a Yao "el último emperador" Ming seguit de Kobe "81 punts" Bryant. Gràcies a la decisió técnica el català Pau "E.T." Gasol ha debutat als 25 anys en l'All Star.
Abans d'iniciar el partit, s'ha cantat l'himne canadenc seguit de l'himne d'USA cantat per les Destiny's Child. Les components d'aquest grup que es va separar després de la darrera gira, a la que vaig poder assistir, s'han tornat a unir únicament per cantar l'himne a Houston, casa de dues d'elles.
El partit ha començat amb accions espectaculars de Dwayne Wayde i Shaquille O'Neil, en els que el duet de Miami Heat feia de les seves sota els cèrcols:
Les accions de Wayde i O'Neil, s'alternaven amb els punts de Tracy "¿por qué eres tan bueno?" McGrady. Tracy, Shawn Marion i Tim "la guerra de las galaxias" Duncan han fet que l'equip de la conferència Oest s'anés al marcador per 23 punts de diferència. Així doncs tot semblava apuntar que el jugón de Tracy McGrady s'emportaria l'MVP del partit, ja que acabaria el partit amb 36 punts i un grapat de jugades espectaculars.
Però finalment ha vingut la reacció de l'Est, que tot i no tenir un equip amb gaire força interior, ha sabut treure partit de les ganes de LeBron James, del duet Shaquille O'Neil & Dwayne Wayde, i de jugar en dues fases del partit amb 4 jugadors de Detroit Pistons (Chauncey Billups, Richard Hamilton, Rasheed "etiqueta negra" Wallace i Ben Wallace) per remuntar el partit.
Així doncs el gat a l'aigua se l'ha endut LeBron James anotant 29 punts per a l'equip de la conferència Est. Estic d'acord amb l'opinió de Montes i Daimiel que LeBron ha estat gana, cupón, del club chupa-chups, i que se li ha notat l'ambició que té aquest jove de fer currículum.
Aquestes han estat les estadístiques del partit 2006 NBA All-Star Game:
ALL STAR EAST CONFERENCE 122
V. Carter 5
L. James 29
S. O'Neal 17
D. Wade 20
A. Iverson 12
R. Wallace 2
C. Billups 15
P. Pierce 7
B. Wallace 0
C. Bosh 8
R. Hamilton 6
G. Arenas 1 (en substitució de Jermaine O'Neil)
ALL STAR WEST CONFERENCE 120
T. McGrady 36
T. Duncan 15
Y. Ming 5
S. Nash 2
K. Bryant 8
R. Allen 8
S. Marion 14
D. Nowitzki 10
K. Garnett 2
P. Gasol 0
E. Brand 12
T. Parker 8
Pau "E.T." Gasol ha acabat sent el màxim rebotejador del partit, tot i només jugar 14 minuts, però no ha anotat cap punt al jugar més per l'equip que per les seves estadístiques personals.
Com a comentari final dir que s'ha notat que hi havia jugadors molt egoïstes pensant només amb les seva anotació personal com Ray Allen, Tony Parker, però sobretot el mateix MVP del partit LeBron James, tot i que dels tres ha estat l'únic que ha mantingut uns percentatges d'encert bons.
No hay comentarios:
Publicar un comentario