martes, noviembre 23, 2021

Quote sobre el grup d'informàtics que van possibilitar el referèndum de l' 1-O (llegit a Tota La Veritat) #referendum #Catalunya #informatics #1O

En el post d'avui us porto un fragment d'un dels llibres que m'he llegit darrerament. Es tracta del llibre "Tota La Veritat" i el fragment parla del grup d'informàtics que va fer possible el referèndum de l'1 d'Octubre a Catalunya:

"Tres setmanes abans del referèndum, un grup d’una trentena de tècnics s’instal·len a les golfes del Palau de la Generalitat. Fins i tot hi dormen, allà. S’hi estaran fins poc abans de l’1 d’octubre i alguns hi hauran de tornar aquell diumenge. Els darrers dies s’han dedicat a crear l’aplicatiu que ha de permetre comprovar si un elector ja ha votat per evitar que pugui repetir. Aquest grup d’informàtics està connectat amb un grup de hackers situats en una masia d’Osona. Molts d’ells són de l’entorn de Julian Assange."

(from "Tota la veritat: La crònica definitiva dels dies decisius del Procés (Ara Pausa) (Catalan Edition)" by Ferran Casas i Manresa, Odei Anchustegui-Echearte i Atienza, Marc Martínez i Amat, Roger Mateos i Miret, Gerard Pruna i Colera, Neus Tomàs i Gironi, Odei A. Etxearte I Atienza)


No hay comentarios: