miércoles, agosto 26, 2020

Geronimo Stilton 3 - El Tercer Viatge al Regne de la Fantasia #Geronimo #Stilton #llibre #viatge #Regne #Fantasia #nens #nenes #lectura

 En aquest post us vull comentar el llibre que ens hem llegit amb el meu fill titulat Geronimo Stilton 3 - El Tercer Viatge al Regne de la Fantasia

Es tracta del tercer llibre de l'extensíssima serie de llibres del Geronimo Stilton, on aquesta ocasió hi ha 8 mítics FantiPerfums i FantiTufs.

Aquest llibre del Geronimo Stilton, com tots els altres, és un llibre d'aventures en el que el personatge principal es sumergeix amb un món màgic on diversos personatges fantàstics s'entrecreuen en una aventura on el protagonista ha d'anar passant proves per alliberar a Flordiana.

Crec que es tracta d'un tipus de llibres que pot espantar perquè és més gruixut del que solen llegir els nostres fills de 6 o 7 anys, però com està escrit d'una forma molt amena i amb molts dibuixos, els nens i nenes acostumen a llegir-lo força ràpid. Al meu fill li ha agradat com els altres del Geronimo Stilton!

Acabo el post del llibre Geronimo Stilton 3 - El Tercer Viatge al Regne de la Fantasia amb la nota que apareix a la contraportada:

"Estimats amics, voleu amb mi damunt les ales del Drac de l'Arc de Sant Martí! Plegats ens enfrontarem a mil aventures i mil perills per alliberar Flordiana, la Reina de les Fades i retornarem la pau al Regne de la Fantasia! Esteu a punt? Doncs, som-hi, obriu aquest llibre i somieu amb mi!"


No hay comentarios: