domingo, noviembre 11, 2018

TED: L'èxit més enllà de l'èxit: sigues la teva millor versió (by Núria Soler)

Avui us presento una interessant xerrada TED titulada L'èxit més enllà de l'èxit: sigues la teva millor versió per part de Núria Soler.

L'èxit més enllà de l'èxit: sigues la teva millor versió | Núria Soler | TEDxTarragona


En qualsevol equip la fortalesa en les relacions entre els seus membres és una característica fonamental per assolir qualsevol objectiu. I en un equip d’alt rendiment la cura en les relacions conjuntament amb la identitat i els valors són peces clau per aconseguir: “l’èxit més enllà de l’èxit”.

La Núria Soler és empresària i directiva d’empresa amb més de 15 anys d’experiència en gestió de persones i organitzacions. És mentora en lideratge i organització d’empresa, així com coach executiva i comercial. A més, és la fundadora i directora d’una consultora dedicada al creixement i desenvolupament del potencial de persones i equips, Alter Ego Sports & Business training.

#TEDxTarragona #TEDx #TEDxTalks #TED #TEDTalks #Tarragona #Quetrameu La Núria Soler és empresària i directiva d’empresa amb més de 15 anys d’experiència en gestió de persones i organitzacions. És mentora en lideratge i organització d’empresa, així com coach executiva i comercial. A més, és la fundadora i directora d’una consultora dedicada al creixement i desenvolupament del potencial de persones i equips, Alter Ego Sports & Business training.

En qualsevol equip la fortalesa en les relacions entre els seus membres és una característica fonamental per assolir qualsevol objectiu. I en un equip d’alt rendiment la cura en les relacions conjuntament amb la identitat i els valors són peces clau per aconseguir: “l’èxit més enllà de l’èxit”. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx



No hay comentarios: