sábado, noviembre 10, 2018

TED: La teva xarxa et defineix (by Genís Roca)

La xerrada TED d'aquest dissabte és la protagonitzada per Genís Roca amb el títol La teva xarxa et defineix realitzada en el TED x Tarragona.

La teva xarxa et defineix | Genís Roca | TEDxTarragona


La xarxa ja no és un lloc on buscar informació, sinó una plataforma en la que relacionar-nos i crear la nostra xarxa de relacions. El nostre valor és la suma dels valors dels nodes de la nostra xarxa.

Genís Roca és arqueòleg, fundador i president de RocaSalvatella, una empresa de consultoria amb presència internacional orientada a grans empreses, i pertany a un ampli nombre de juntes directives i consells assessors (RACC, GVC Gaesco, Grup Enciclopèdia Catalana, Asepeyo, Mobile World Capital...). Escollit el 2013 i 2014 com un dels 25 espanhyols més influents a internet i premiat per Foment del Treball com el millor conferenciant de 2010.

#TEDxTarragona #TEDx #TEDxTalks #TED #TEDTalks #Tarragona #Quetrameu Arqueòleg i empresari, actiu en projectes culturals, educatius i de país. Presideix una empresa de consultoria amb presència internacional orientada a grans empreses, i pertany a un ampli nombre de juntes directives i consells assessors. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx



No hay comentarios: